Ajax-talent wil De Ligt en Van de Beek achterna: Wie weet lukt het, ik hoop het

Ajax-talent wil De Ligt en Van de Beek achterna: "Wie weet lukt het, ik hoop het"

24-11-2017 11:32
31

Dani de Wit is aan een sterk seizoen bezig bij Jong Ajax. De negentienjarige middenvelder heeft zich opgewerkt tot een vaste basisspeler in het elftal van Michael Reiziger en scoorde tot dusver drie keer voor de runner-up van de Jupiler League.

De Wit is volledig op zijn plek bij de Amsterdamse beloften. "Het gaat goed, ja. Michael Reiziger is duidelijk in wat hij wil, ik ben altijd blij met zijn kritiek. Ook met de jongens onderling is het gezellig", laat hij weten aan de clubsite. De middenvelder zag voormalig ploeggenoten Matthijs de Ligt en Donny van de Beek doorbreken, zelfs een Europa League-finale spelen en hoopt het tweetal snel achterna te gaan. "Wie weet lukt het, ik hoop het heel erg."

Voordat het zover is, staat vrijdagavond de Jupiler League-kraker tegen koploper NEC op het programma. "Als we NEC verslaan is het gat nog maar één punt, het zou mooi zijn als we in hun stadion met 10.000 Nijmeegse supporters winnen", aldus De Wit, die zich niet op een speciale manier wil voorbereiden op de topper. "Gewoon lekker kaarten in de bus en concentreren op de wedstrijd, meer niet."

Lees ook: 'Nieuwe Klaassen' bij Ajax: 'Ik ben mezelf, de vergelijking gaat niet op'