Update: Bijltjesdag bij VVV: tweede aanvaller uit selectie gezet door Steijn

Update: Bijltjesdag bij VVV: tweede aanvaller uit selectie gezet door Steijn

24-11-2017 15:40
25

VVV-Venlo heeft Mink Peeters uit de selectie gezet. De Real Madrid-huurling mag niet spelen in de wedstrijd tegen Willem II.

VVV communiceert via Twitter dat Peeters wegens disciplinaire redenen geschorst is. Wat de reden achter de verbanning van de aanvaller annex middenvelder is niet bekend. Peeters is dit Eredivisie-seizoen nog geen minuut in actie gekomen. De negentienjarige Peeters zat zeven keer op de bank bij een wedstrijd. Wel speelde hij in de beker.

Peeters wordt door VVV-Venlo voor een seizoen gehuurd van Real Madrid, waar hij voor de zomer deel uitmaakte van het Onder 19-team. De Nijmegenaar is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Voordat Peeters naar de Eredivisie vertrok was het de bedoeling dat hij zou aansluiten bij het tweede elftal van Real Madrid, Castilla genaamd.

Update 15.40: Het is bijltjesdag bij VVV-Venlo, want ook Tarik Tissoudali is uit de selectie door trainer Maurice Steijn. "Op basis van en zijn houding en gedrag hebben wij besloten een rustperiode van drie dagen in te lassen", verklaart Steijn. Tissoudali wil tegenover De Limburger niet reageren, maar mist in elk geval de thuiswedstrijd tegen Willem II.