Besef vanuit PSV-kamp: 'Als er een megabod komt kan het snel gaan'

Besef vanuit PSV-kamp: 'Als er een megabod komt kan het snel gaan'

25-11-2017 08:21
28

Het verblijf van Hirving Lozano in Nederland lijkt niet jaren te gaan duren. De PSV'er heeft zich in zijn eerste maanden al bij topclubs in de kijker gespeeld en Boudewijn Zenden merkt dat de ster van de Mexicaan snel rijzende is.

"Hij is als een komeet de Eredivisie in gedenderd en gaat er, als het zo doorgaat, als een komeet weer uit. Maar hij is slim genoeg om te weten wanneer de tijd rijp is", zegt de trainer van PSV, die zich richt op het werken met buitenspelers waaronder Lozano, tegen de Volkskrant.

Zenden denkt dat de Primera Division de ideale volgende bestemming is voor Lozano. "Spanje past hem iets beter, denk ik. De Premier League is wel erg zwaar, hoor. Hangt ook van de club af. In het Manchester City van Guardiola kan hij morgen mee. Bij Stoke zou hij het moeilijk hebben. Chucky is fysiek nog in ontwikkeling. Nog anderhalf jaar PSV lijkt me ideaal. Maar ja, als hij topscorer wordt, op het WK schittert, dat kunstgras zat is en er komt een megabod dan kan het snel gaan natuurlijk."