Steijn reageert zich af op VVV-schlemiel: Dat neem ik hem kwalijk

Steijn reageert zich af op VVV-schlemiel: "Dat neem ik hem kwalijk"

27-11-2017 08:44
8

Moreno Rutten was na afloop van de 3-3 tussen VVV-Venlo en Willem II de gebeten hond in Noord-Limburg. De rechtsback van VVV maakte een overtreding bij de cornervlag en Willem II maakte uit de daaropvolgende vrije trap de 3-2, waardoor het nog terugkwam uit geslagen positie.

Trainer Maurice Steijn spuwde na de wedstrijd zijn gal in gesprek met De Limburger. "Hij moet die overtreding daar helemaal niet maken. Dat is nergens voor nodig. We hebben vooraf gewaarschuwd voor de spelhervattingen van Willem II en dan doet hij zoiets. Dat neem ik hem kwalijk en dat heb ik hem ook gezegd. Zo helpen we Willem II in het zadel."

Rutten zelf trok het boetekleed aan. "Ik snap wat de trainer bedoelt. Ik moet die man daar in die hoek voor me houden, dan is er niets aan de hand. Die overtreding is superdom. Het is dan extra zuur dat die bal binnenvalt." Ook bij de 3-3 in blessuretijd speelde hij een negatieve hoofdrol. "Bij die laatste treffer van Ogbeche blijf ik te lang bij Jerold Promes staan waardoor mijn man de bal terug kan leggen en Ogbeche weer scoort. Dat is vijftig procent mijn schuld. Al met al inderdaad een week om snel te vergeten."