Transferhit Richarlison mag niet verkocht worden: 'Willen hem lang behouden'

Transferhit Richarlison mag niet verkocht worden: 'Willen hem lang behouden'

28-11-2017 20:38
16

Watford is niet van plan mee te werken aan een winterse transfer van Richarlison, die pas drie maanden onder contract staat bij de verrassing in de Premier League. Tottenham Hotspur, Arsenal en Chelsea zijn al met de Braziliaan in verband gebracht.

Bij Ajax kunnen ze de naam van Richarlison ondertussen nog amper aanhoren. De aanvaller was afgelopen zomer op een haar na speler van de Amsterdammers, maar besloot op het laatste moment voor een overstap naar Vicarage Road te kiezen. Sindsdien maakt hij grote indruk in de Premier League en staat de teller inmiddels op vijf doelpunten en drie assists in dertien competitie-optredens.

In gesprek met Standard Sport laat Watford-directeur Scott Duxbury weten dat alle geïnteresseerde clubs zich de moeite kunnen besparen in januari aan te kloppen. "We willen Richarlison hier nog vele seizoenen houden. We zijn een heel mooie ploeg aan het bouwen en hoeven niet te verkopen. Het seizoen is één grote race en dus zullen we nooit een speler verkopen waarvan wij denken dat hij enorm belangrijk is. Geen van de spelers die nu indruk maken zullen vertrekken."