Drie Feyenoord-verdedigers omcirkelen 'Ajax': Ik denk dat het wel reëel is

Drie Feyenoord-verdedigers omcirkelen 'Ajax': "Ik denk dat het wel reëel is"

29-11-2017 10:54
23

Als het meezit heeft Feyenoord voor de Klassieker tegen Ajax op 21 januari 2018 drie verdedigers terug: Ridgeciano Haps, Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Laatstgenoemde denkt dat een rentree direct na de winterstop mogelijk is.

"Ik denk dat dat wel reëel is, want het gaat de goede kant op", stelt de langgeblesseerde Van der Heijden in gesprek met RTV Rijnmond. Eind september raakte de centrale verdediger geblesseerd aan de kuit. Er werd gezegd dat hij enkele weken zou missen. "Die verwachting was nergens op gebaseerd", aldus Van der Heijden.

De verdediger boekt vooruitgang. "Het is elke dag de hele dag revalideren en keihard trainen om weer fit te worden. Het gaat de goede kant op en doe mijn best om snel weer fit te zijn", aldus Van der Heijden, die Feyenoord zonder hem ziet worstelen. "Ik weet zeker dat we uit deze slechte periode komen en ik ben blij dat we afgelopen weekend een goede overwinning hebben gepakt. Ik hoop dat we deze lijn doortrekken en dat we na de winter er nog een mooi seizoen van kunnen maken."