Manchester City breekt contract van 'El Mago' open: 'De beste in Engeland'

Manchester City breekt contract van 'El Mago' open: 'De beste in Engeland'

30-11-2017 15:12
27

David Silva speelt ook de komende jaren voor Manchester City. De Premier League-koploper heeft donderdag het contract van de 31-jarige Spanjaard verlengd.

Silva lag nog anderhalf seizoen vast bij Manchester City, dat zijn contract heeft opengebroken en verlengd tot de zomer van 2020. Als de Spanjaard zijn contract uitdient, heeft hij tien seizoenen in het Etihad Stadium gespeeld. Silva wordt op de clubsite geprezen als één van de beste City spelers ooit.

Wedden

Meer odds

"Ik ben zo blij dat ik langer bij Manchester City blijf", reageert Silva. "Ik ben extreem trots op wat ik heb bereikt bij City in de 7,5 jaar dat ik hier speel en met Pep (Guardiola, red.) aan het roer, heb ik het gevoel dat we de komende seizoenen veel prijzen kunnen winnen."

Silva won bij Manchester City twee Premier League-titels, één FA Cup en twee League Cups. Dit seizoen staat de teller op achttien wedstrijden voor El Mago. "Silva is de beste creatieve middenvelder in het Engelse voetbal", jubelt director of football Txiki Begiristain tot slot.