De Jong: Natuurlijk voel je je wel gevleid als zulke clubs interesse hebben

De Jong: "Natuurlijk voel je je wel gevleid als zulke clubs interesse hebben"

01-12-2017 17:15
4

Frenkie de Jong is gevleid door alle interesse rond zijn persoon. Deze week werd de twintigjarige middenvelder van Ajax door Voetbal International in verband gebracht met Chelsea, Manchester City, Bayern München, Hamburger SV en RB Leipzig.

"Natuurlijk voel je je wel gevleid als zulke clubs interesse hebben, maar ik denk dat ik wel goed zit bij Ajax op dit moment", grijnst De Jong in gesprek met AT5. HSV, de nummer vijftien van de Bundesliga, bevestigde de belangstelling al. "Ik denk niet dat ik daar te goed voor ben ofzo. Ik moet eerst zorgen dat ik bij Ajax in de basis kom. Op dit moment denk ik niet na over HSV."

Na zijn uitstekende invalbeurt tegen Roda JC wordt de middenvelder overladen met complimenten. "Ik vind het wel een beetje overdreven moet ik zeggen. De laatste tijd is het wel echt veel, maar als iemand mij iets vraagt probeer ik gewoon altijd antwoord te geven", aldus De Jong, wiens Ajax-contract waarschijnlijk op korte termijn verlengd gaat worden. "Daar ga ik niet over. Ik hoor wel als Marc Overmars en mijn zaakwaarnemer eruit zijn. Als de omstandigheden goed zijn wil ik graag blijven."