Roda JC-spits haalt uit naar supporters: We speelden met elf tegen twaalf

Roda JC-spits haalt uit naar supporters: "We speelden met elf tegen twaalf"

03-12-2017 17:16
56

Dani Schahin heeft geen goed woord over voor het publiek bij Roda JC. In de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (2-1 zege) lieten de supporters vanaf minuut één hun onvrede blijken, tot ergernis van de Duitse sptis.

"Onze situatie is heel duidelijk: vorig jaar hebben we degradatie ontlopen. En dit jaar is het weer een heel moeilijk seizoen voor ons. Daar moet iedereen zich van bewust zijn", begint Schahin in gesprek met FOX Sports. "Het is geen toeval dat we laatste staan. Daarom hebben we ook de steun van iedereen nodig."

"Maar vandaag speelden we met elf tegen twaalf. We waren in ondertal, ondanks dat we thuis speelden", stelt hij. "Ik vind het persoonijk geen probleem als het publiek mij uitfluit. Dat hoort erbij. Ik heb er wel moeite mee als de hele ploeg vanaf de eerste minuut uitgefloten wordt. Daardoor daalde het zelfvertrouwen nog verder en gingen we nog meer fouten maken."

Uiteindelijk won Roda JC wel van Heerenveen. Na afloop weigerde Schahin het publiek te bedanken. Roda-aanvoerder Adil Auassar begrijpt de reactie van zijn ploeggenoot. "Schahin is een winnaar. Hij is hartstikke belangrijk voor ons en ik ben blij dat we iemand met emotie in ons midden hebben. Ik hou van zulke jongens."