'Tottenham zoekt naar vervanger voor oud-AZ'er: Fransman van 35 miljoen in beeld'

'Tottenham zoekt naar vervanger voor oud-AZ'er: Fransman van 35 miljoen in beeld'

04-12-2017 21:01
2

Tottenham Hotspur heeft interesse in Geoffrey Kondogbia. Dat meldt Sky Sports maandagavond. De Premier League-club zoekt alvast naar een vervanger voor Mousa Dembele, wiens contract over anderhalf jaar afloopt.

Kondogbia moet de opvolger worden van de oud-speler van AZ. De Fransman speelt momenteel op huurbasis voor Valencia, dat hem dit seizoen huurt van Internazionale. De Italiaanse club nam Kondogbia in 2015 over van AS Monaco voor een bedrag van 35 miljoen euro. De middenvelder heeft een groot aandeel in het huidige succes van Valencia, dat momenteel tweede staat in de Primera Division. Tottenham houdt Kondogbia al sinds zijn periode bij Monaco in de gaten, maar viste tot dusver steeds achter het net.

Wedden

Meer odds

Kondogbia tekende in 2015 een vijfjarig contract bij Inter. De eerste twee seizoenen speelde hij regelmatig, maar onder de nieuwe trainer Luciano Spalletti was er dit seizoen geen kans voor hem. Valencia huurt hem van de koploper van de Serie A en naar verluidt heeft de club een optie tot koop, maar Tottenham hoopt de transfer te kapen.