Opvallende ontdekking: Ajax zet MVV-speler op officiële selectiepagina

Opvallende ontdekking: Ajax zet MVV-speler op officiële selectiepagina

05-12-2017 18:12
8

Een opvallendste vondst van een aantal twitteraars op de officiële website van Ajax. De Amsterdammers hebben Alessandro Ciranni opgenomen op de selectiepagina.

Ciranni staat tussen de spelers van Jong Ajax, zonder foto. Dat is opvallend, omdat Ciranni officieel speler is van MVV. Over een transfer van de Italiaanse Belg naar Ajax is niets bekend. Hij speelde dit seizoen vijftien wedstrijden voor MVV in de Jupiler League en maakte daarin één doelpunt.

De 21-jarige Ciranni staat sinds dit seizoen onder contract bij MVV. De club uit Maastricht huurde hem in de tweede seizoenshelft al van Racing Genk, waar de rechtervleugelverdediger niet verder kwam dan de beloften. MVV nam hem transfervrij over van Genk. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.

Het blijft vooralsnog onduidelijk of de naam van Ciranni op de officiële website van Ajax een foutje is of de voorbode voor een winterse deal tussen Ajax en MVV. Een kwartier na publicatie van dit bericht werd de naam van Ciranni overigens verwijderd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s