Toen ik bij Ajax kwam voor een gesprek was het gevoel direct goed

"Toen ik bij Ajax kwam voor een gesprek was het gevoel direct goed"

07-12-2017 11:04
79

Marc Overmars vertelt vol trots over de transfer van Perr Schuurs naar Ajax. De directeur spelersbeleid van de Amsterdammers is blij dat hij de concurrentie voor is geweest door de achttienjarige verdediger van Fortuna Sittard naar Amsterdam te halen.

"Perr komt uit een topsportfamilie", vertelt Overmars op de clubsite van de Jupiler League-club. "Hij weet wat er van hem gevraagd wordt om topsport te bedrijven en om de top te kunnen halen. Dat hij op deze jonge leeftijd al aanvoerder is bij Fortuna Sittard, zegt ook iets over zijn persoonlijkheid. Wij zijn blij dat we dit grote Nederlandse talent hebben kunnen contracteren."

Wedden

Meer odds

Schuurs had het beste gevoel bij Ajax. Hij kon ook naar andere clubs. "Toen ik bij Ajax kwam voor een gesprek was het gevoel direct goed", zegt hij tegen Ajax TV. "Alles was goed. Hoe ik werd ontvangen in het gesprek. De spelers, trainersstaf, hoe ik die ontmoet heb is zoals ik had gehoopt. Ik heb met Keizer gesproken, Overmars, iedereen die je op kunt noemen. Wat het beste is voor mij? Dat is aansluiten bij het eerste, daar gaan we ook vanuit."

Na zijn contractondertekening maakte Schuurs een wandeling door de Johan Cruijff ArenA. "Dat was een kippenvel-momentje. Ik voel me trots dat ik hier mag lopen. Binnenkort als speler? Daar ben ik eigenlijk op aan het wachten."