PSV'ers laten sneeuw liggen richting 'Ajax': 'Wel tijd voor Netflix and chill'

PSV'ers laten sneeuw liggen richting 'Ajax': 'Wel tijd voor Netflix and chill'

10-12-2017 21:00
44

Nicolas Isimat-Mirin is zeer ontevreden over hoe PSV zondagmiddag voor de dag kwam tegen Ajax. De verdediger vindt dat PSV niets heeft laten zien in Amsterdam. 

Emile van de Sande
AMSTERDAM

"We kwamen hier voor de punten, het liefst drie natuurlijk. Dat dat niet gelukt is, is teleurstellend. We zullen tegen FC Groningen weer het echte PSV moeten laten zien. Maar voor nu is dit natuurlijk shit", aldus de Franse mandekker van de Eindhovenaren in gesprek met VoetbalPrimeur.

"We hadden een strijdplan. Wachten, wachten, wachten en dan toeslaan. We hebben daar de juiste spelers voor. Maar na de blessure van Locadia moesten we dat een beetje aanpassen. Dat was moeilijk. We kregen niet heel veel kansen meer en daardoor kwamen we niet echt in de wedstrijd. We hebben niets laten zien vandaag."

Er was zondag veel te doen over de sneeuw. Isimat-Mirin merkte er overigens weinig van. "Hier hadden we geen last van de sneeuw, het dak was gesloten. Dat was perfect. Ik houd wel van sneeuw. Of we al een sneeuwballengevecht hebben gehad op de training? Nee, nee, nee. Alle focus moest liggen op Ajax, ook tijdens de training. We hebben wel genoeg tijd voor Netflix and chill thuis. Als je dan de sneeuw door de ramen ziet, is dat zeker leuk."