Keizer kijkt naar PSV: Ik kan het niet maken tegenover de Ajax-supporters

Keizer kijkt naar PSV: "Ik kan het niet maken tegenover de Ajax-supporters"

10-12-2017 22:58
48

Marcel Keizer veroordeelt de speelstijl van PSV niet. De koploper van de Eredivisie trad tegen Ajax met een defensieve speelstijl aan.

"Iedereen mag doen en laten wat ze willen. Ik kan het niet maken tegenover de Ajax-supporters om te wachten", zegt Keizer tegen de NOS. "Wij móeten. Dat weten we als Ajax. We moeten ook nog controleren en geen goals tegen krijgen. Dat maakt het iets moeilijker, maar iedereen mag doen wat-ie wil."

Keizer denkt dat hij vanwege de mindere resultaten in de voorgaande wedstrijden onder druk staat bij Ajax. "Ik zal heus wel onder druk staan. Ik ben heel blij dat we gewonnen hebben. Dat vind ik fantastisch. Ook voor de jongens en omdat ik weet waar we vandaan komen. Dit helpt enorm. Daar ben ik heel blij om."

Keizer geeft de spelers gelegenheid om te genieten van de 3-0 zege op PSV, maar daarna begint de voorbereiding op de wedstrijden tegen Excelsior (donderdag) en AZ (zondag). "We moeten naar donderdag toe en dan weer richting zondag. Vanavond kunnen ze even genieten en daarna gaan we richting Excelsior. PSV heeft alles in eigen hand, maar dit is een lekkere stap voor ons."

No Poll