Dit is gewoon een ramp voor iedereen die bij Heerenveen betrokken is

"Dit is gewoon een ramp voor iedereen die bij Heerenveen betrokken is"

11-12-2017 17:04
15

SC Heerenveen verkeert zo langzamerhand in een sportieve crisis. De ploeg van coach Jurgen Streppel speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen VVV-Venlo.

De Friezen wist slechts een van hun laatste negen competitieduels te winnen. "En dat begint nu wel echt vervelend te worden", reageert spits Henk Veerman in de Leeuwarder Courant. "De conclusie is dat we het onszelf aandoen. Dat is niet de eerste keer. We werken de hele week hard om dit te voorkomen, maar krijgen elke keer de deksel op de neus."

"Dit is gewoon een ramp voor iedereen die bij Heerenveen betrokken is", vervolgt Veerman. "Elke wedstrijd zijn we beter dan onze tegenstander, maar elke keer verliezen we punten. Dat mag je een ramp noemen, ja. Wij doen het zelf te vaak fout, hoor. De afgelopen weken hebben we het vaak gehad over de vraag: hoe graag willen we dat zo'n late tegentreffer niet valt?"

De Heerenveen-fans lijken het zat. Tegen VVV bleven veel stoeltjes leeg. "Ik snap dat mensen negatief worden, maar wij moeten het grote geheel niet uit het oog verliezen", zegt Stijn Schaars. "Ik wil geen modderfiguur slaan, hè. Ik kom van een bepaald niveau. Als wij maar wat aanrommelen, dan ben ik de eerste die zegt: jongens jullie hebben gelijk. Dan trek ik aan de bel. Maar ik vind dat hier hard wordt gewerkt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie