Van Polen gaat los tegen FOX Sports: 'G*dverdomme. Echt een domme lul'

Van Polen gaat los tegen FOX Sports: 'G*dverdomme. Echt een domme lul'

12-12-2017 23:08
26

Bram van Polen vindt zichzelf 'een domme lul' omdat hij in de 88e minuut een penalty hoog over schoot tegen AZ. Volgens de aanvoerder van PEC Zwolle duurde het te lang voor hij de strafschop nam.

"Ja, het gaat een keertje mis. Ik ging te lang twijfelen, g*dverdomme. Dan laat je door mij twee punten liggen. Er komt een keer een moment dat je wel een keertje mist", zegt Van Polen, doorgaans betrouwbaar vanaf de penaltystip, tegen FOX Sports. "Ik ging te lang twijfelen. Het duurde heel lang. Ik dacht: ik schiet 'm hoog door het midden. Je mist 'm liever bij een 3-0 voorsprong, dan vijf minuten voor tijd bij een 1-1 tegen AZ."

"Je neemt jezelf iets voor en probeert jezelf ervoor af te sluiten. Als je dan gaat twijfelen, ben je echt een domme lul. Jezus Christus", zegt Van Polen na het zien van de beelden. "Dit is echt heel slecht. Dit ziet er niet best uit. Ik probeerde hem bewust hoog te schieten. Je weet dat er dan een risico aan zit. Deze gaat dan zes meter over."

Dan over de wedstrijd. Van Polen denkt dat de 1-1 terecht is. "Dat denk ik wel. Zij zijn periodes beter geweest, wij ook. Voor de toeschouwers was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Twee ploegen die willen voetballen. We staan niet voor niets zo hoog."