'Ja, natuurlijk ben ik cynisch. Het is duidelijk dat ik pissed ben ja'

'Ja, natuurlijk ben ik cynisch. Het is duidelijk dat ik pissed ben ja'

13-12-2017 22:03
10

Henk Fraser is niet te spreken over de Vitesse-spelers na het 2-2 gelijkspel tegen Willem ll. Zijn spelers hebben volgens hem te weinig gebracht, maar Fraser trekt ook deels zelf het boetekleed aan.

In de 88e minuut maakte Vitesse gelijk. "Ontsnapping? Zo zou je het kunnen zien", zegt Fraser tegen FOX Sports. "Als je kijkt naar de kansen voor ons niet. We hadden een tegenstander die twee keer voor onze goal kwam en twee keer scoorde. Als je kijkt naar de late gelijkmaker, snap ik dat mensen het bestempelen als ontsnapping. Ik kijk niet naar hun ploeg, maar naar onze ploeg. Wij hebben niets gebracht. In alles zijn we tekortgeschoten."

Dan wordt Fraser cynisch. "Ik heb de jongens ook gezegd dat het altijd bij mij ligt. Ik ben vergeten ze te motiveren, stimuleren, alles. Of ik cynisch ben? Ja, natuurlijk ben ik cynisch. Niemand wordt hier heel blij van. Dus het is duidelijk dat ik pissed ben ja. Ik vond het de hele wedstrijd moeizaam, als ik eerlijk ben."

"Er zijn zat dingen die je kunt analyseren. Wij misten alle overtuiging. Een trainer is daar altijd verantwoordelijk voor, dus het is niet helemaal cynisch bedoeld. Of ik dit voelde aankomen? Dat niet. Het is vooraf eigenlijk niet te peilen. Ik verzorg de info. Misschien ben ik vandaag het stukje overtuiging vergeten."