Milan haalt vernietigend uit naar Raiola: Weten waar de rotte plek zit

Milan haalt vernietigend uit naar Raiola: "Weten waar de rotte plek zit"

14-12-2017 08:33
25

AC Milan is helemaal klaar met zaakwaarnemer Mino Raiola. Directeur Massimiliano Mirabelli haalt keihard uit naar de makelaar van Gianluigi Donnarumma.

Raiola wil onder de contractverlenging van de jonge doelman uitkomen omdat Milan Donnarumma onder druk zou hebben gezet. De ultras van Milan richtten woensdagavond tijdens de bekerwedstrijd tegen Hellas Verona hun woede op Donnarumma met spandoeken en spreekkoren. Na de wedstrijd sprak Mirabelli zijn afschuw uit over Raiola en beschermde hij de zichtbaar geëmotioneerde doelman.

"We weten waar de rotte plek zit", zegt Mirabelli over Raiola. "Ik heb geen ontmoeting gepland met Raiola. De jongen heeft nog een contract tot 2021, dus ik heb hem niets te zeggen. We voelen ons nog dichter verbonden aan Gigio en we hebben geen enkele intentie om hem te verkopen."

"We moeten Gigio en Milan beschermen tegen de man die onze club schade probeert toe te brengen. Op een dag zal Gigio zich realiseren wie er nu echt goed en wie slecht is. Deze man probeert meer een showman te zijn dan een zaakwaarnemer. We kunnen er lacherig om doen, maar we laten hem hier niet mee wegkomen."