Ik hoop dat ik nog twee of drie jaartjes kan voetballen voor deze mooie club

"Ik hoop dat ik nog twee of drie jaartjes kan voetballen voor deze mooie club"

14-12-2017 11:46
22

Lex Immers moest er vijftien wedstrijden op wachten, maar woensdagavond tegen Roda JC (3-2 zege) was het raak: zijn eerste Eredivisie-goal sinds zijn terugkeer bij ADO Den Haag. De middenvelder is er blij mee.

"Ja, natuurlijk. Ik heb een aantal jaar bij Feyenoord gestaan, waar ik met Pellè en Kazim speelde. Toen ben ik naar Engeland gegaan en uiteindelijk kom je terug bij ADO via Club Brugge", vertelt Immers aan FOX Sports. Bij ADO is hij geen nummer 10. "Ik ben een stap achteruit gegaan qua positie, speel meer controlerend."

"Dan kom je minder voor de goal", realiseert het ADO-icoon zich. "We hebben natuurlijk ook El Khayati, die graag zijn acties maakte. Dan moet je jezelf schikken in die rol en dat heb ik gedaan. Ik doe het voor het team en vind het zelf ook een leuke positie. Ik ben blij dat ik na vijftien wedstrijden mijn eerste én tweede heb gemaakt."

Immers staat volledig achter zijn keuze om deze zomer transfervrij terug te keren in Den Haag. "Ik ben naar het einde aan het toewerken", zegt hij. "Ik hoop dat ik nog twee of drie jaartjes kan voetballen voor deze mooie club en dan is het mooi geweest."