Keizer komt met slecht Ajax-nieuws: 'Definitief kunnen we het nog niet zeggen'

Keizer komt met slecht Ajax-nieuws: 'Definitief kunnen we het nog niet zeggen'

14-12-2017 23:24
46

Marcel Keizer bevestigt dat het waarschijnlijk foute boel is met Maximilian Wöber. De Oostenrijkse Ajacied raakte in het duel met Excelsior geblesseerd aan zijn knie. Keizer kan bijna met zekerheid zeggen dat hij Wöber tegen AZ niet kan gebruiken.

"Ik heb het nog niet teruggezien", zegt Keizer tegen FOX Sports. "Ik zag dat hij met een brace om zijn knieën in de kleedkamer lag. Hij had last van z'n knie en heup. Definitief kunnen we het nog niet zeggen. Een streep door AZ? Dat denk ik wel." Ook Siem de Jong moest worden gewisseld, maar Keizer denkt dat hij over de middenvelder wél kan beschikken. "Ik denk dat het met Siem goed gaat komen. Als ik Max zo zag liggen, denk ik van niet." Keizer vertelde op de persconferentie dat Wöber vrijdag uitgebreid onderzocht wordt.

Ajax slaagde in de missie om de achterstand op PSV terug te brengen tot vijf punten. "We hebben gedaan wat we moesten doen. Mensen dachten misschien dat het na PSV dertien punten zou worden", aldus Keizer, die van FOX de vraag krijgt of híj zondag tegen AZ geen voetbalschoenen aan kan doen. "Dan gaat het zeker niet lukken, dus laten we dat niet doen."