Immers: 'Je zou er bijna aan denken om PSV maar te laten doorlopen'

Immers: 'Je zou er bijna aan denken om PSV maar te laten doorlopen'

15-12-2017 09:20
15

ADO Den Haag lijkt zich voorlopig geen zorgen te hoeven maken over degradatie. De ploeg van coach Fons Groenendijk staat liefst twaalf punten voor op hekkensluiter Roda JC.

"Dat is genieten en we moeten ook lekker genieten in Eindhoven", zegt aanvoerder Lex Immers in De Telegraaf. Hij neemt daarmee geen vrije dag op voor het duel met de koploper. "We kunnen wel zonder ook maar enig dingetje in ons hoofd vrijuit gaan voetballen. Een puntje halen, dat zou al fantastisch zijn."

"Ik heb veel vaker op m'n kloten gekregen van PSV dan gewonnen. PSV nu kwetsbaar? Het zegt misschien wel wat dat het in Groningen opnieuw punten verloor", vervolgt Immers, die ziet dat alles op zijn plek valt bij ADO. Dat de Hagenaars steeds achter moeten komen voordat het gaspedaal een keer wordt ingedrukt, vindt de middenvelder iets ongrijpbaars.

"Dat is dramatisch, maar het lijkt bijna goed voor ons", verbaast Immers zich. "Na een achterstand laten we heel vaak karakter zien, zijn we wakker geschud en weten we het vaak nog op te lossen. Je zou er bijna aan denken PSV ook maar vanaf de aftrap te laten doorlopen…"