Bookmaker heeft geen oog voor fantastische reeks: hoge odd PSV-zege

  Bookmaker heeft geen oog voor fantastische reeks: hoge odd PSV-zege

  Gepubliceerd: zaterdag 16 december 2017 om 15:00za 16-12-2017 om 15:00

  PSV zag de voorsprong op Ajax afgelopen week slinken, maar kan in het Philips Stadion de orde herstellen. De bookmaker heeft vooral oog voor de mindere resultaten van de voorbije duels, terwijl de Eindhovenaren thuis ijzersterk presteren!

  Speel mee: PSV wint en houdt de nul voor 2,04 keer je inzet! Klik hier!

  PSV is na twee wedstrijden met puntenverlies gebaat bij een zege. De ploeg van coach Phillip Cocu is al 18 thuiswedstrijden op rij foutloos, dus ook alle 7 duels die dit seizoen op eigen veld werden gespeeld leverden 3 punten op. Daar komt bij dat PSV in 5 van zijn laatste 6 thuisduels de nul hield.

  Dat biedt weinig hoop voor ADO, dat de laatste 6 edities al met lege handen huiswaarts keerde. Ook de Hagenaars zijn bekend met de PSV-defensie: in 5 van de laatste 6 confrontaties kwamen de bezoekers niet te scoren. Het lijkt dus aannemelijk dat Jeroen Zoet zijn doel schoon houdt. Een zege van PSV zonder tegendoelpunt levert je 2,04 keer je inzet op bij bookmaker Mr. Green!

  Waar het PSV in ieder geval niet aan ontbreekt is scorend vermogen. Als Eredivisie-topscorer Hirving Lozano zijn elfde van het seizoen maakt, krijg je 1,98 keer je inzet. Een goal van Marco van Ginkel, die twee keer trefzeker was tegen FC Groningen, is zelfs goed voor 2,55 keer je inzet!

  Matchfacts:

  • PSV won de laatste 6 thuisduels met ADO
  • PSV hield de 0 in 5 van de laatste 6 thuisduels met ADO
  • PSV won zijn laatste 18 thuiswedstrijden
  • PSV hield de 0 in 5 van zijn laatste 6 thuisduels
  • ADO verloor 2 van zijn laatste 3 uitwedstrijden

  Speel mee: PSV wint en houdt de nul voor 2,04 keer je inzet! Klik hier!

  Lees meer over:EredivisiePSV

  Poll

  Komt Van Ginkel ook tegen ADO tot scoren?

  (109 stemmen)

  Bekijk het laatste nieuws