'Kan niet ontkennen dat de irritaties en frustraties wel toenemen'

'Kan niet ontkennen dat de irritaties en frustraties wel toenemen'

16-12-2017 18:27
8

Vitesse wil een crisis buiten de deur houden, maar Henk Fraser onderschrijft dat de situatie zorgelijk is. De trainer beseft in aanloop naar het duel met FC Twente dat drie punten broodnodig zijn.

"Het is echt bikkelen nu. Maar ik ben niet zo snel van slag hoor", zegt Fraser tegen Omroep Gelderland. "Ik kan alleen niet ontkennen dat de irritaties en frustraties door het puntenverlies soms wel toenemen. Wat bij de supporters leeft, leeft ook bij ons. Dat lijkt me ook logisch. En soms maakt dat inderdaad onrustig."

Vitesse won slechts twee van zijn laatste negen competitieduels. "Ik ben vaak niet euforisch als daar wel een reden voor is en aan de andere kant heb ik dat ook niet zo overdreven. Dus ik ben niet zo snel van slag", stelt Fraser, die erkent dat de Arnhemmers wel moeten opkrabbelen. "Het is nu van levensbelang dat we gaan winnen. FC Twente is daarom nu heel erg belangrijk."

"Na de winterstop moeten we er echt staan vind ik. Bij een club als Vitesse hoort steeds meer dat we elke wedstrijd moeten winnen", legt Fraser de lat hoog.