LIVE-discussie: Cocu kiest opnieuw voor Ramselaar; vraagtekens ADO inzetbaar

LIVE-discussie: Cocu kiest opnieuw voor Ramselaar; vraagtekens ADO inzetbaar

16-12-2017 18:40
107

PSV is na twee keer puntenverlies op rij gebaat bij een zege. Trainer Phillip Cocu wil dat met dezelfde elf spelers bereiken als midweeks tegen FC Groningen (3-3).

Daardoor begint Gaston Pereiro opnieuw op de bank. Bart Ramselaar krijgt de voorkeur op het middenveld, naast Jorrit Hendrix en aanvoerder Marco van Ginkel. Luuk de Jong staat wederom in de punt van de aanval, geflankeerd door Hirving Lozano en Steven Bergwijn.

PSV zag de riante voorsprong op zijn naaste belagers de laatste weken in rap tempo slinken. Eerst werd met 3-0 verloren bij Ajax, waarna het woensdag in de slotfase misging tegen Groningen. De Eindhovenaren kunnen dit weekend echter goede zaken doen, aangezien AZ en Ajax het zondag tegen elkaar opnemen in Alkmaar.

Tegenstander ADO kan een beroep doen op Tom Beugelsdijk en Sheraldo Becker. Achter de naam van zowel de verdediger als de aanvaller stond nog een vraagteken. Beugelsdijk vormt een verdedigingsduo met Thomas Meissner, waardoor Danny Bakker doorschuift naar het middenveld.

De opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Isimat, Schwaab, Brenet; Van Ginkel, Hendrix, Ramselaar; Lozano, De Jong, Bergwijn

ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Meissner, Beugelsdijk, Meijers; Bakker, Immers, El Khayati; Becker, Johnsen, Hooi