Goed gevoel PSV'er: 'Belangrijke passes gegeven, maar die gingen er niet in'

Goed gevoel PSV'er: 'Belangrijke passes gegeven, maar die gingen er niet in'

17-12-2017 08:44
6

Bart Ramselaar moest dit seizoen lang vanaf de bank toekijken, maar stond de voorbije twee duels weer in de basis. De 21-jarige middenvelder kreeg tegen FC Groningen en ADO Den Haag de voorkeur boven Gastón Pereiro.

"Dat is fijn, lekker ritme opdoen", zei Ramselaar na de 3-0 zege op ADO tegen Voetbal Inside. "En hopelijk gaan we toch nog met een goed gevoel de winterstop in. Ik denk dat ik een aantal belangrijke passes heb gegeven, die gingen er niet in. Ik heb veel werk verricht voor de ploeg en aan de bal probeerde ik mijn ding te doen."

Ramselaar heeft een duidelijke taak. "Het voetbal was in de afgelopen wedstrijden niet altijd even goed. Ik probeer veel aan de bal te komen, veel tussen de linies te spelen en de aanvallers aan het werk te zetten", legt hij uit.

Waarom hij nu plots weer een kans krijgt, weet de oud-speler van FC Utrecht niet. "Ik ben een paar keer goed ingevallen. Ik denk dat de trainer mij daarom de kans heeft gegeven. Wat precies de reden is weet ik ook niet, maar ik ben blij dat ik weer speel."