Keizer troeft Bosz nipt af: 'Prima, zeker als je naar de transferperiode kijkt'

Keizer troeft Bosz nipt af: 'Prima, zeker als je naar de transferperiode kijkt'

18-12-2017 09:09
32

Marcel Keizer doet het statistisch beter dan Peter Bosz. Dat meldt De Telegraaf. Halverwege de competitie heeft Ajax 38 punten verzameld en dat is er één meer dan vorig seizoen. Prima, reageert Keizer.

"Dat we één punt meer hebben dan vorig seizoen na zeventien wedstrijden, is prima, Zeker als je naar de transferperiode kijkt, wat er daarna met de selectie is gebeurd en waar we vandaan komen", doelt de Ajax-trainer in de ochtendkrant op het uitblijven van de komst van nieuwe backs, de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri en de achterstand van tien punten op PSV.

"We staan nog altijd vijf punten achter, moeten daarom kritisch blijven, maar we liggen redelijk op schema. Er telt maar één plek voor Ajax en dat is de eerste."

Bang voor een ontslag is Keizer nooit geweest, herhaalt hij. "Dan had ik tegen PSV niet met drie verdedigers gespeeld", zegt de oefenmeester. "Ik wist wel dat het bij nog een nederlaag penibel zou worden." Keizer heeft een goede week achter de rug met Ajax, waarin werd gewonnen van koploper PSV (3-0), Excelsior (3-1) en AZ (1-2).

No Poll