Update: 'Manchester United wil minstens 40 miljoen voor paria'

Update: 'Manchester United wil minstens 40 miljoen voor paria'

18-12-2017 18:25
11

De kans bestaat dat Henrikh Mkhitaryan bezig is aan zijn laatste weken bij Manchester United. Mino Raiola is aan het werk gezet door de Armeniër, die neigt naar een vertrek.

Dat meldt Corriere dello Sport. Internazionale, de nummer drie van de Serie A, schijnt de beste papieren te hebben voor zijn komst. De Italiaanse krant schrijft dat Inter 'hard werkt' om een deal op poten te zetten met Manchester United en Raiola, de zaakwaarnemer van Mkhitaryan. Het eerste contact is inmiddels gelegd.

Het is onbekend of Mkhitaryan op een verhuur over verkoop aanstuurt. Wel is duidelijk dat de 28-jarige international van Armenië de laatste weken is verworden tot een paria onder manager José Mourinho, terwijl hij in de eerste weken van het seizoen nog de grote man was. Hij behoorde ook afgelopen weekend tegen West Bromwich Albion (1-2 zege) niet tot de wedstrijdselectie.

Update 18.25: Manchester United lijkt niet onwelwillend tegenover een verkoop van Mkhitaryan te staan. Volgens The Daily Mail wil de nummer twee van de Premier League zaken doen wanneer er een bedrag van minstens veertig miljoen wordt geboden op de Armeniër.