Keizer maakt Ajax-selectie bekend: één afvaller en één verdediger terug

Keizer maakt Ajax-selectie bekend: één afvaller en één verdediger terug

19-12-2017 13:17
30

Joël Veltman is terug in de selectie van Ajax voor het bekerduel met FC Twente. De rechtsback heeft zijn schorsing uitgezeten en mag weer spelen.

Trainer Marcel Keizer heeft negentien spelers opgeroepen voor de wedstrijd in Enschede. Ten opzichte van het laatste duel met AZ valt Noussair Mazraoui weg uit de groep. De middenvelder van Jong Ajax zat de afgelopen twee wedstrijden bij de selectie, maar hoeft niet mee te reizen naar FC Twente.

Behalve Veltman keren er geen andere spelers terug bij Ajax. Dat betekent dat er nog steeds defensieve problemen zijn. Veltman, Matthijs de Ligt, Luis Orejuela, Damil Dankerlui, Mitchell Dijks en Deyovasio Zeefuik zijn nu de opties voor Keizer.

Selectie van Ajax: André Onana,Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Deyovaisio Zeefuik, Damil Dankerlui, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Dennis Johnsen