'Chucky is niet zo slim, maar dat hij voor PSV koos, was wel heel slim, haha'

'Chucky is niet zo slim, maar dat hij voor PSV koos, was wel heel slim, haha'

20-12-2017 15:30
26

Hirving Lozano droomt van een transfer naar de Premier League. Dat stelt Érick Gutiérrez, boezemvriend en aanvoerder van Pachuca CF. Hij is niet verrast door de spectaculaire start van Lozano bij PSV.

Gutiérrez, die de afgelopen maanden regelmatig werd gelinkt aan PSV, ziet dat de 22-jarige Lozano zijn carrière bewust uitstippelt. Bij de Mexicaanse topclub Pachuca speelden de twee de afgelopen jaren met veel succes samen.

"Ik had wel verwacht dat hij het in Nederland zo goed zou doen. Zijn droom is in Engeland te voetballen (naar verluidt bij Manchester United, red.), maar PSV is de juiste tussenstap voor hem", vertelt Gutiérrez aan Voetbal International. "Chucky is niet zo slim, maar dat hij voor PSV koos, was een heel slimme beslissing van hem, haha."

Lozano speelde in de eerste seizoenshelft vijftien Eredivisie-wedstrijden voor PSV. Zaterdag tegen Vitesse kan daar nummer zestien bijkomen. De teller staat op tien doelpunten en drie assists. Het is geen geheim dat onder meer Arsenal hem nadrukkelijk in de gaten houdt.