Dromen bij Vitesse: 'De eerste in het shirt van Real of Barça... Dromen mag, hè?'

Dromen bij Vitesse: 'De eerste in het shirt van Real of Barça... Dromen mag, hè?'

21-12-2017 10:37
15

Het is niet ondenkbaar dat Milot Rashica bezig is aan zijn laatste seizoen bij Vitesse. Hij droomt van Real Madrid of FC Barcelona, maar wil eerst naar een club waar hij verzekerd is van speelminuten.

De jeugdtrainers van Rashica zijn ervan overtuigd: hun voormalige pupil gaat ooit voor Real Madrid of Chelsea spelen. "Ze zijn gewoon heel trots op mij en gunnen mij succes. Ik hoop natuurlijk ooit bij zo'n topclub te spelen en ben ambitieus, maar ik bekijk het stap voor stap", reageert de 21-jarige aanvaller in ELF Voetbal Magazine. "Ik hoor hier en daar ook dat clubs mij volgen. We zien wel wat er gaat gebeuren."

"Ik ben nu gelukkig bij Vitesse, kan hier nog groeien. De volgende stap wordt een belangrijke voor mij. Als ik wegga bij Vitesse wil ik naar een club waar ik veel speelminuten krijg. Als er iets echt moois komt gaan we zitten en praten. Ik ben geduldig.”

De Premier League, Primera División, Serie A en Bundesliga zijn populair in zijn thuisland Kosovo. "Ja, dat zijn ook competities waarin ik later wel zou willen spelen. Of mijn jeugdtrainers nog gelijk krijgen moeten we in de toekomst zien. Maar het zou wel heel mooi zijn: Milot, de eerste Kosovaar in het shirt van Real of Barça... Ik weet nog echt niet waar mijn plafond ligt, maar dromen mag, hè?"