'Ik weet niet of hij een Ajax-terugkeer ambieert, hier stond hij nooit bij stil'

'Ik weet niet of hij een Ajax-terugkeer ambieert, hier stond hij nooit bij stil'

Gepubliceerd: donderdag 21 december 2017 om 18:35do 21-12-2017 om 18:35

Ronald de Boer weet niet of zijn broer Frank trek heeft in een terugkeer bij Ajax. Na het ontslag van Marcel Keizer worden er diverse namen genoemd als mogelijke opvolger, waaronder die van De Boer.

De Boer nam in de zomer van 2016 afscheid bij Ajax. "Ik weet niet of hij dat ambieert, want hier heeft hij nooit bij stilgestaan", zegt Ronald in de studio van FOX Sports. "Ik weet alleen dat hij hoopte dat Keizer het goed zou doen."

Ajax-watcher van Voetbal International Freek Jansen gaat in op Peter Bosz, die gelinkt wordt aan een rentree. "Bosz blijft wel interessant, want de mensen met wie hij niet verder wilde zijn nu weg. Het gaat meer om de egokwestie Van der Sar-Bosz, want dat werd het laatste half jaar een beetje moddergooien. Overmars heeft perfect met Bosz kunnen werken. Die is fan van hem. De naam van Bosz wordt volop genoemd."

Jansen noemt naast Bosz nóg een naam. "Een andere naam die ook omhoog is gekomen is die van Louis van Gaal. Dat maakt het wel interessant. De grote vraag is: zou hij het willen?", vraagt Jansen zich af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Wie van deze namen vind jij het meest geschikt?

(1016 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws