'Agüero verliest zijn geduld en overweegt een vertrek vanwege Guardiola'

'Agüero verliest zijn geduld en overweegt een vertrek vanwege Guardiola'

22-12-2017 18:45
18

Sergio Agüero is niet tevreden met zijn huidige rol bij Manchester City. De Argentijn is van mening dat hij te vaak op de bank plaats moet nemen. Daily Mail schrijft dat de groeiende ontevredenheid Agüero doet twijfelen over zijn toekomst bij City.

De Engelse krant weet ook te melden dat Agüero al tijdens de voorbereiding in Los Angeles zijn zorgen zou hebben geuit bij voorzitter Khaldoon Al Mubarak. Agüero heeft naar verluidt tijdens het gesprek aangegeven dat hij voor de topwedstrijden te weinig vertrouwen voelt van Guardiola. Al Mubarak zou destijds hebben aangegeven dat zijn situatie zou veranderen, maar de topscorer aller tijden van City gelooft dat dit niet is gebeurd.

Hoewel de aanvaller tevreden is over de imponerende zegereeks van de Citizens, is Agüero mede vanwege de gespannen relatie met Guardiola gaan twijfelen over zijn eigen positie. Zo zat hij tijdens de Manchester-derby (1-2 winst) de complete wedstrijd op de bank en gooide hij uit frustratie zijn handschoenen op de grond toen hij tegen Tottenham Hostpur (4-1 zege) al na 58 minuten naar de kant werd gehaald. Zijn geduld wordt steeds verder op de proef gesteld. Bronnen rond Pep beweren echter dat de succescoach geen probleem heeft met de goaltjesdief en dat City ook niet van plan is om hem te verkopen.