Ajax-spits stuurt niet aan op wintertransfer: Belangrijk om hier te blijven

Ajax-spits stuurt niet aan op wintertransfer: "Belangrijk om hier te blijven"

27-12-2017 20:26
50

Mateo Cassierra heeft geen plannen om Ajax in de winterstop te verlaten. De Colombiaanse aanvaller maakt indruk in de Jupiler League, maar speelde dit seizoen nog geen enkele Eredivisie-minuut.

Cassierra wil zich niet laten verhuren. "Ik vind het nu belangrijk om hier te blijven en ervaringen op te doen", laat hij weten aan Ajax Life. "Ik wil altijd spelen en mijn conditie is nu goed. Ik ben momenteel niet van plan naar een andere club te gaan. Deze club heeft mij erg geholpen en veel voor mij gedaan. Ik ben bereid hard te werken om mijn positie hier te behouden."

De Colombiaan, voor wie Ajax anderhalf jaar geleden 5,5 miljoen euro neertelde, houdt een goed gevoel over aan de eerste seizoenshelft bij Jong Ajax. "Ik heb veel wedstrijden gespeeld met Jong Ajax en veel doelpunten (twaalf, red.) gemaakt. Ik werk hard, zodat ik in dit team kan blijven spelen."

Cassierra kent naar eigen zeggen zijn plek. "Ajax heeft met Kasper (Dolberg, red.) en Klaas (Huntelaar, red.) goede aanvallers. Zij hebben meer mogelijkheden gekregen om te spelen. Ik denk dat dit voor mij een goede ervaring is geweest en volgend jaar ga ik nog harder werken om mijn positie te verbeteren."