Groot Feyenoord-talent keert na halfjaar in Turkije terug: Grote selectie

Groot Feyenoord-talent keert na halfjaar in Turkije terug: "Grote selectie"

28-12-2017 18:21
32

Ozan Kökcü gaat aan de slag bij RKC Waalwijk. Via de officiële kanalen maakt de Brabantse Jupiler League-ploeg donderdag bekend dat de negentienjarige aanvaller wordt gehuurd van Bursaspor. Kökcu verkaste afgelopen zomer van Feyenoord naar de Turkse topclub. 

De talentvolle linkspoot die over de Nederlandse, Turkse én de Azerbeidjaanse nationaliteit beschikt, zette zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Bursaspor. Die club stuurt Kökcu nu naar Waalwijk. "Ozan was al in beeld bij onze club toen hij speelde in de jeugd van Feyenoord. Destijds kon de linksbuiten al rekenen op interesse van diverse clubs en koos hij voor Bursaspor", aldus RKC-directeur Frank van Mosselveld op de website van zijn club. 

"Door de grote selectie van Bursaspor kwam hij daar weinig aan spelen toe. Voor ons een kans om hem deze winterstop alsnog in te lijven en kwaliteit toe te voegen aan de selectie. Voor Ozan een kans om minuten te maken en zichzelf te laten zien op dit podium."

"Het feit dat hij ook op de rechtsbuiten en op de nummer 10-positie uit de voeten kan, maakt hem een veelzijdige aanvaller. We willen hem succes wensen in het geelblauw van ons RKC en zien uit naar een succesvol halfjaar!", besluit de oud-verdediger. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie