Update: De Graafschap hoopt op snelle deal met Leicester City

Update: De Graafschap hoopt op snelle deal met Leicester City

02-01-2018 12:56
51

De Graafschap is hard bezig met de komst van een spits van Leicester City. De Jupiler League-club wil Layton Ndukwu huren van de Engelsen.

"Het liefste zouden we hem eerst op proef willen hebben", vertelt manager voetbalzaken Peter Hofstede over de negentienjarige spits tegen Omroep Gelderland. "We hebben hem gezien in Engeland, maar het is altijd fijn als je hem hier aan het werk kunt zien. Dat heeft de voorkeur, lukt dat niet, dan gaan we verder kijken."

De Graafschap overweegt Ndukwu ook zonder proefperiode te huren. "Het is nog niet duidelijk wat Leicester City wil, vanavond (vrijdagavond red.) hebben we daar contact over", aldus Hofstede. Ook de negentienjarige aanvaller Rodin Deprem van de Zweedse club Örebro SK is in beeld. "We hebben contact met zijn club. Maar hij is voor de toekomst, dus misschien is een directe versterking dan meer gewenst", aldus Hofstede.

Update 2/1 12.56 uur: De Graafschap hoopt snel over Layton Ndukwu te kunnen beschikken. De negentienjarige aanvaller van Leicester City wil graag verhuurd worden en De Graafschap praat daarover met de Engelse club. "Hij kan als links- en rechtsbuiten spelen, maar ook als aanvallende middenvelder. We hopen dat het snel rond komt", aldus technisch manager Peter Hofstede tegen de Gelderlander.