'Everton hoopt op komst van Barcelona- en PSG-doelwit'

'Everton hoopt op komst van Barcelona- en PSG-doelwit'

02-01-2018 20:26
15

Everton heeft interesse in Jean Michael Seri. De 26-jarige Ivoriaanse middenvelder staat er niet alleen bij The Toffees goed op, maar ook bij andere Europese (sub)topclubs.

Dat meldt France Football maandag. Seri stond afgelopen zomer nog op de nominatie om naar FC Barcelona te vertrekken, maar dat ging op het laatste moment niet door. Ook Paris Saint-Germain had naar verluidt interesse. Recentelijk werden Liverpool en Chelsea aan Seri gelinkt. Everton hoopt alle geïnteresseerde clubs uiteindelijk te snel af te zijn door Seri naar Goodison Park te halen. De middenvelder staat vooralsnog alleen op een scoutingslijstje. Concrete interesse is er momenteel nog niet.

Wedden

Meer odds

De centrale middenvelder kwam in 2015 bij Nice terecht voor iets meer dan één miljoen euro, maar levert de Franse club nu ongetwijfeld veel meer op. Everton-manager Sam Allardyce is gecharmeerd van Seri mede vanwege zijn werklust, voetbalintelligentie en loopvermogen. Seri leverde afgelopen seizoen negen assists af in de Ligue 1.