'Kramer wacht op belletje en wil liever niet met Feyenoord op trainingskamp'

'Kramer wacht op belletje en wil liever niet met Feyenoord op trainingskamp'

02-01-2018 22:15
22

Het is voor Michiel Kramer nog niet duidelijk waar hij het seizoen afmaakt. NAC, Sparta en ADO Den Haag hebben vlak voor Kerst interesse getoond, maar daarna niets meer van zich laten horen.

Dat meldt BN De Stem. Rond de feestdagen is er geen contact meer geweest over de reservespits van Feyenoord. De keuze van Kramer hangt volgens BN De Stem af van de gesprekken die hij nog moet voeren met de trainers en technisch directeuren van de geïnteresseerde clubs. Kramer beschouwt NAC, Sparta en ADO alle drie als gelijkwaardig. Geen van die clubs heeft tot nu toe doorgepakt. Het maakt de Feyenoord-spits niet uit of hij op echt gras of kunstgras moet spelen.

Kramer hoopt duidelijkheid te hebben voor het einde van deze week zodat hij met een van de clubs mee kan op trainingskamp. Als dat niet haalbaar is, stapt hij met Feyenoord op het vliegtuig, maar dat heeft niet zijn voorkeur. Kramer is dit seizoen gedegradeerd tot pinchhitter bij Feyenoord. De 29-jarige spits is niet meer de stand-in van Nicolai Jörgensen. Dit seizoen kwam hij acht duels in actie, waarin hij één doelpunt maakte.