Advocaat hoeft Maher niet meer: 'Als ik dit dan nu hoor, hoeft het niet meer'

Advocaat hoeft Maher niet meer: 'Als ik dit dan nu hoor, hoeft het niet meer'

06-01-2018 16:48
37

Dick Advocaat is duidelijk: wat hem betreft hoeft Adam Maher niet meer naar Sparta te komen. De zeventigjarige oefenmeester werd door FOX Sports geconfronteerd met het feit dat de overbodige middenvelder van PSV meegaat op trainingskamp naar Amerika. Advocaat sprak meerdere malen met Maher over een transfer naar Sparta.

"Dat weet ik niet?", reageert Advocaat verbaasd als hij het nieuwtje van FOX hoort. "Of er een streep doorheen is? Wat mij betreft wel dan, als ik eerlijk ben. Ik heb hem een aantal keer gesproken en als ik dan nu hoor dat hij met PSV mee is, hoeft het van mij niet meer."

Advocaat hoopt spoedig andere spelers te verwelkomen. "We zijn al een tijdje bezig, maar ik heb het idee dat spelers afwachten tot er misschien iets anders komt. Als het dan te lang gaat duren, hoef ik ze niet meer. Dan gaan we verder zoeken. Zo is het gevoel bij mij nu. Het is graag of niet, met alle respect. We praten niet over Messi's, we praten over spelers die bij hun club niet aan spelen toekomen en bij ons de kans krijgen om zeventien, achttien wedstrijden te spelen."

Over Michiel Kramer, het doelwit van Sparta die zaterdagmiddag te gast was bij het oefenduel met Telstar: "Het is bepalend wat hij wil, maar we hebben nog iets achter de hand. Dus we zullen zien", aldus Advocaat.