Turkse media onthullen lucratieve Sneijder-deal: enorm salaris tot juli 2019

Turkse media onthullen lucratieve Sneijder-deal: enorm salaris tot juli 2019

07-01-2018 14:35
15

Wesley Sneijer gaat miljoenen euro's verdienen bij zijn nieuwe club Al-Gharafa. Zondag zet de 33-jarige recordinternational zijn handtekening onder een contract tot medio 2019. De komende anderhalf jaar gaat Sneijder minimaal 3,7 miljoen euro verdienen in Qatar.

Turkse media melden dat zondag. Zaterdag arriveerde de voormalig speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale op het vliegveld in Doha. Zijn werkgever OGC Nice werkt mee aan de lucratieve transfer van Sneijder naar Qatar. In augustus legde Nice de spelmaker voor anderhalf jaar vast. Het avontuur eindigde echter in een mislukking.

Nu zet de routinier zijn loopbaan dus voort in het Midden-Oosten. Via de officiële kanalen van Al-Gharafa was zaterdag te zien hoe Sneijder onder grote belangstelling arriveerde. Zondag zet hij zijn handtekening. Het contract in Qatar levert Sneijder minimaal 3,7 miljoen euro op. Dat bedrag kan door diverse variabelen en bonussen nog fors oplopen. 

Op 30 januari komt Sneijder waarschijnlijk voor de eerste keer in actie. Dan speelt Al-Gharafa een duel in de kwalificatiereeks voor de Aziatische Champions League. 

Lees ook: Vliegveld in Doha stroomt vol: Sneijder arriveert voor miljoenencontract