Eerste Feyenoord-training van 2018: forse meevaller in aanloop naar 'Ajax'

Eerste Feyenoord-training van 2018: forse meevaller in aanloop naar 'Ajax'

08-01-2018 16:10
77

Feyenoord heeft goed nieuws gekregen in voorbereiding op de tweede seizoenshelft én de kraker tegen Ajax van volgende week. Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden stonden maandag op het veld tijdens de eerste training van 2018.

Dat meldt Feyenoord op de clubsite. De centrale verdedigers waren voor de winterstop lang uit de roulatie. De dertigjarige Botteghin kampte sinds eind september met een kruisbandblessure, terwijl Van der Heijden in diezelfde periode een spierscheuring in zijn kuit opliep. De twee vormden in het kampioensjaar nog het verdedigingsduo van de Rotterdammers.

Ook Ridgeciano Haps, die eind november in de competitiewedstrijd bij FC Groningen (0-2 zege) tegen een sleutelbeenbreuk aanliep, was maandag aanwezig bij de training op Varkenoord. Feyenoord reist dinsdag af voor een zesdaags trainingskamp in Marbella. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst speelt een oefenwedstrijd tegen het Zwitserse Luzern.

Op zondag 21 januari begint Feyenoord aan de tweede seizoenshelft met de Klassieker in de Arena tegen Ajax. Drie dagen later wacht de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht.