'Kramer krijgt zijn zin en vertrekt binnen een week naar het buitenland'

'Kramer krijgt zijn zin en vertrekt binnen een week naar het buitenland'

09-01-2018 06:45
29

Michiel Kramer blijft achter in Rotterdam-Zuid en vertrekt niet met Feyenoord op trainingskamp naar Marbella. De boomlange spits werkt een eigen trainingsprogramma af en is bovendien in afwachting van een transfer naar Turkije of een club in het Midden-Oosten.

Dat meldt De Telegraaf. De kans is aanwezig dat Kramer al binnen een week vertrokken is bij Feyenoord. De technische staf ziet het nut er niet van in om de overbodige spits mee te nemen op trainingskamp, nu hij gefocust is op een buitenlands avontuur. Om die reden werden clubs als ADO Den Haag en Sparta afgezegd. Ook NAC Breda werd gelinkt aan Kramer, maar is nooit concreet geworden. Kramer heeft ingestemd met het verzoek van Feyenoord om hem thuis te laten.

De spelers die wel meegaan naar Marbella zijn Miquel Nelom, Ridgeciano Haps, Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Nelom is nagenoeg fit, daar waar de andere drie spelers vergevorderd zijn in hun herstel. Feyenoord blijft tot aankomende zondag in Marbella. De competitie wordt hervat tegen Ajax.