'Middelmatige' Promes op z'n nummer gezet: 'Hij heeft daar niets te zoeken'

'Middelmatige' Promes op z'n nummer gezet: 'Hij heeft daar niets te zoeken'

10-01-2018 16:41
40

Quincy Promes is een 'gemiddelde speler' die 'niets te zoeken heeft in de Premier League'. Dat zegt Andrei Kanchelskis, die blijkbaar geen hoge pet op heeft van de aanvaller van Spartak Moskou en het Nederlands elftal. 

Promes doet het sinds de zomer van 2014 uitstekend in Rusland. Onder meer Liverpool en Everton zijn gelinkt aan de 26-jarige dribbelaar. Kanchelskis, voormalig speler van onder meer Manchester United en Glasgow Rangers, vindt het helemaal niet raar dat nog geen enkele Engelse club een flinke smak geld op tafel heeft gelegd.

"Hij gaat nergens naartoe, het zijn allemaal geruchten. Waar zou hij dan naartoe moeten? In de Premier League moet je pas écht voetballen, vechten, de ballen opeisen. In onze Premjer Liga kan hij bij wijze van spreken een dikke sigaar roken en met één been het verschil maken", wordt hij geciteerd door het Russische SportExpress. 

"Promes doet het goed bij Spartak en voelt zich hier de koning. Maar onze competitie is slechts middelmaat, vergeet dat niet. We moeten onszelf niet voor de gek houden. Promes is een gemiddelde speler, hij heeft niets te zoeken in Engeland."

Promes tekende tot op heden voor 58 doelpunten in 115 wedstrijden namens Spartak.