Ik heb het nog altijd ongelooflijk naar mijn zin bij deze fantastische club

"Ik heb het nog altijd ongelooflijk naar mijn zin bij deze fantastische club"

10-01-2018 19:19
8

Martin van Geel ziet geen enkele reden om Feyenoord te verlaten. In De Kuip zijn alle voorwaarden aanwezig om nog lang te blijven, zegt hij.

Van Geel pakte afgelopen seizoen de landstitel met Feyenoord en wordt regelmatig genoemd voor een rol bij de KNVB. Op de vraag van RTV Rijnmond hoe lang hij nog technisch directeur van Feyenoord denkt te zijn, antwoordt Van Geel: "Ik heb geen idee."

"Ik heb het nog altijd ongelooflijk naar mijn zin bij deze fantastische club. Ik vind het een geweldige club, met een ongelooflijke achterban. De Kuip zit altijd vol, de club bruist, met de mensen op de werkvloer, maar ook met de directie, het management en de rvc kan ik geweldig werken. Ook de band met de technische staf, medische staf, scouting en jeugdopleiding is fantastisch."

Van Geel ontwijkt de vragen over een mogelijk vertrek bij Feyenoord handig. "Mijn ambitie? Ik heb altijd de ambitie om er elk jaar uit te halen wat erin zit. Dat had ik bij Willem II, AZ, Ajax, Roda JC en ook bij Feyenoord weer. Dat is mijn enige ambitie."