FC Utrecht-spelers na publicaties: Vergeet ook niet dat Ten Hag heel dominant is

FC Utrecht-spelers na publicaties: "Vergeet ook niet dat Ten Hag heel dominant is"

11-01-2018 07:20
20

De spelers van FC Utrecht gaven woensdagavond een signaal af met een 4-3 overwinning op Anderlecht op de dag dat er veel publicaties verschenen. Daarin viel te lezen dat de spelersgroep sterk twijfelde aan Jean-Paul de Jong als opvolger van Erik ten Hag.

Na de wedstrijd tegen de Belgen spraken de spelers openlijk over de coach, in wie wél een groot vertrouwen is. Volgens aanvoerder Willem Janssen is er nooit een stemming geweest om de aanstelling van De Jong tegen te houden. "Als een trainer als Ten Hag weggaat, valt er een leegte", zegt Janssen in het Algemeen Dagblad. "Het is vervolgens de vraag hoe Jean-Paul het gaat doen. Het antwoord heeft iedereen hier in Spanje kunnen zien: er is honderd procent bezieling, de energie spat er vanaf."

Wedden

Meer odds

Voor de spelers is het wel afwachten hoe De Jong het gaat doen. "Maar dat is met iedere trainer die doorschuift", zegt Urby Emanuelson. "Het is wennen. Vergeet ook niet dat Ten Hag heel dominant is. Ik denk dat JP daardoor niet heeft kunnen laten zien waar hij voor staat. Hij verdient gewoon de kans."