'Ik ben gewoon eerlijk: de aanbieding die ik heb gekregen is niet heel erg top'

'Ik ben gewoon eerlijk: de aanbieding die ik heb gekregen is niet heel erg top'

11-01-2018 11:33
26

Een langer verblijf van Tyronne Ebuehi bij ADO Den Haag is onzeker. De rechtsback, die in de gaten wordt gehouden door Norwich City en Benfica, is niet blij met een nieuw contractvoorstel.

ADO hoopt Ebuehi langer te binden, maar de onderhandelingen verlopen stroef. "Ik vind de aanbieding die ik heb gekregen niet heel erg top. Ik mis een klein beetje waardering", vertelt de vleugelverdediger, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt, aan Omroep West.

"Ik heb het hier naar mijn zin en het is niet zo dat ik weg wil. Ik leer nog elke dag, ben blij met de spelers en trainers en als ik hier kan bijtekenen, dan zou ik dat heel graag doen. Maar ik ben ook gewoon eerlijk. Ik vind de aanbieding die ik heb gekregen niet heel erg top."

Ebuehi heeft een goede onderhandelingspositie, want Norwich en Benfica hebben interesse. Sommige geruchten vindt hij 'best wel grappig'. Zaterdag bezocht hij volgens Engelse media een wedstrijd van Norwich, terwijl hij op trainingskamp is met ADO in het Turkse Belek. "Ik zou ook een voorcontract getekend hebben. Dat klopt ook niet. Wanneer zou ik dat moeten doen dan? In mijn slaap?"