Twijfel over ADO-transfer: Ik ben niet iemand die nu voor geld voetbalt

Twijfel over ADO-transfer: "Ik ben niet iemand die nu voor geld voetbalt"

11-01-2018 16:58
9

Tyronne Ebuehi gaat niet zomaar in op een aanbieding uit het buitenland. Norwich City en Benfica zouden de rechtsback van ADO Den Haag in de gaten houden, maar hij wil zijn WK-deelname niet in de waagschaal leggen.

Ebuehi debuteerde in 2017 voor de nationale ploeg van Nigeria en maakt een goede kans om in de zomer naar het WK in Rusland te gaan. Dan moet hij wel veel minuten blijven maken, een garantie die de vleugelverdediger bij ADO Den Haag veel meer heeft dan in het buitenland.

Wedden

Meer odds

"Voor een voetballer van mijn leeftijd is het belangrijk dat ik speel. Die garantie krijg je natuurlijk nooit, maar de kans is groot dat het bij ADO Den Haag wel zo is", zegt Ebuehi tegen Omroep West. "Als ik een nieuw avontuur aanga, dan is die kans weer wat kleiner natuurlijk."

"Ik ben niet iemand die nu voor geld voetbalt. Dat is iets wat later komt. Het belangrijkste voor mij is mijn ontwikkeling. Ik moet beter worden en wil het hoogst haalbare halen. Ik wil aan het einde van mijn carrière zeggen dat ik er alles uit heb gehaald."