Update: 'Manchester United voegt daad bij het woord en legt bod neer voor Sánchez'

Update: 'Manchester United voegt daad bij het woord en legt bod neer voor Sánchez'

12-01-2018 08:07
20

Het gerucht dat Manchester United Alexis Sanchez naar Old Trafford wil halen, lijkt meer dan een losse flodder. Het nieuws dat donderdagmiddag door de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio werd gebracht, wordt nu ook door diverse Engelse kranten opgepikt.

Ook kranten als Manchester Evening News, The Daily Mail en Metro maken melding van de United-interesse in Sanchez. José Mourinho is blijkbaar bereid ver te gaan om Sanchez uit de handen van Manchester City te houden. Het contract van de Chileen bij Arsenal loopt komende zomer af, waardoor hij voor een relatief zacht prijsje opgepikt kan worden. The Daily Mail schrijft over een transferbedrag van ruim veertig miljoen euro. Manchester Evening News heeft het over 28 miljoen euro, het bedrag dat Manchester City naar verluidt voor Sanchez wil betalen.

Mourinho heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij meer wil investeren om serieus de strijd aan te kunnen gaan met de concurrentie. Nu lijkt de Portugees te willen voorkomen dat de koploper van de Premier League met Sanchez nóg sterker wordt door hem voor de neus van Pep Guardiola weg te kapen. United is naar verluidt zelfs bereid om Sanchez een hoger salaris te bieden dan wat hij City kan krijgen.

The Times meldt ook dat United interesse in Sanchez heeft. De Engelse kwaliteitskrant heeft navraag gedaan bij United, maar de club weigert te reageren op de geruchten rond de aanvaller.

Update 08.07: Manchester United lijkt de daad bij het woord te voegen. Kwaliteitskrant The Guardian meldt dat de nummer twee van de Premier League een bod van 28 miljoen euro heeft neergelegd bij Arsenal. Ook Manchester City heeft naar verluidt een bod gedaan, ter waarde van 22 miljoen euro.