Heerenveen boven groot salaris in China: Dan verklaar je me voor gek

  Heerenveen boven groot salaris in China: "Dan verklaar je me voor gek"

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 08:56za 13-01-2018 om 08:56

  Na een seizoen met twintig Eredivisie-doelpunten staat de teller van Reza Ghoochannejhad dit seizoen pas op twee bij sc Heerenveen. De spits laat in het midden of hij zijn aflopende contract gaat verlengen.

  "Toen ik in de zomer van 2016 naar Heerenveen kwam, heb ik heel duidelijk gezegd dat ik hier twee jaar wil spelen én het WK wil halen", zegt Ghoochannejhad in de Leeuwarder Courant. "Ik ben aan een traject begonnen en dat wil ik heel graag op een goede manier afmaken."

  De afgelopen tijd was er al interesse voor de spits. "Ik heb de laatste tijd uit binnen- en buitenland concrete belangstelling gehad, ik had per direct kunnen vertrekken. Clubs weten dat ik het voetballen echt niet ben verleerd, dat ik vorig seizoen niet voor niets twintig doelpunten heb gemaakt en anderen beter laat functioneren. Ik sta bij iedereen op de radar", aldus Reza.

  "Ik had ook naar China gekund. Als jij weet hoeveel ik daar had kunnen verdienen, dan verklaar je me voor gek. Ja, ik ben een broodvoetballer. Wie niet? Maar geld is niet allesbepalend. Ik ben vooral een liefhebber die zichzelf per se wilde laten zien bij Heerenveen, de club die me heeft opgeleid, en voor het Nederlandse publiek. Ik had in Koeweit, Qatar, België en Engeland gespeeld, maar nog nooit een lange periode in de Eredivisie."

  Plaats een reactie

  Old Star +7346
  zaterdag 13 januari 2018 om 09:08
  Stuk of 10 of meer nog na de winterstop.
  Vind ik leuk
  mcmodd +24218
  zaterdag 13 januari 2018 om 10:56
  Heel reëel en geloofwaardig. Ik denk dat er bij het team zoveel is veranderd dat het eerder aan zijn teammaten moet liggen dan aan hem. Hij laat nog steeds heel mooie dingen zien, maar in tegenstelling tot voorheen komt het er bij SC Heerenveen in zijn geheel niet meer goed uit.
  Vind ik leuk
  030_Joep +278
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:20
  2e helft van het seizoen kwam het er ook helemaal niet meer uit, terwijl er in de 1e helft van het seizoen er wel goed uit kwam...
  Vind ik leuk
  Hupfean +4229
  zaterdag 13 januari 2018 om 14:13
  Hij miste veel open kansen dan kan het niet aan zijn teamgenoten liggen. Hoe vaak heeft Ödegaard hem niet vrij voor de keeper gezet en dat hij miste?
  Vind ik leuk
  mcmodd +24218
  zaterdag 13 januari 2018 om 14:48
  Vaak wordt hij aangespeeld als iets anders al is mislukt of dreigt te mislukken. Dan is hij al in zijn hoofd bezig zich richting middenlijn te begeven. Ja, dat schiet dan niet meer zo lekker. Ghoochannejhad wil de pass heel direct en gaat voor de eerste kansoptie. Als het niet over dertig schijven gaat maar hij is direct de tweede schijf voetbalt hij op Europees subniveau.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws