Done deal in Enschede: FC Twente en PSV bevestigen transfer Maher

Done deal in Enschede: FC Twente en PSV bevestigen transfer Maher

15-01-2018 15:33
39

Adam Maher mag zich officieel speler van FC Twente noemen. De Enschedese club bevestigt maandag dat de 24-jarige middenvelder overkomt van PSV.

Twente heeft Maher voor zes maanden gecontracteerd. Zijn aflopende contract bij PSV is ontbonden. Maandagochtend doorliep de middenvelder zonder problemen de medische keuring. Bij Twente wordt hij herenigd met trainer Gertjan Verbeek, die hij kent van zijn tijd bij AZ.

"Ik had gelijk een goed gevoel bij FC Twente", reageert Maher op de website van zijn nieuwe club. "Het is een club met veel uitstraling, met supporters die voor het voetbal leven. FC Twente staat nu op een positie waar het niet hoort. Ik wil graag helpen om omhoog te klimmen. Natuurlijk speelt ook mee dat ik opnieuw met Gertjan Verbeek kom te werken."

"Ook Thomas (Lam, red.) ken ik nog goed van mijn periode bij AZ. Hem heb ik de afgelopen dagen meerdere keren gesproken over de club. In het begin is het altijd even wennen, maar ik voel me fit en klaar om te spelen", besluit Maher, die ook in de belangstelling stond van Sparta en FC Utrecht. Hij stond 4,5 jaar onder contract bij PSV.