'Herinner me dat Mertens dat bij PSV altijd riep. Dan krijg ik het te horen'

  'Herinner me dat Mertens dat bij PSV altijd riep. Dan krijg ik het te horen'

  dinsdag 16 januari 2018 om 10:32

  Anass Achahbar geeft zijn visitekaartje af bij NEC met acht doelpunten in de Jupiler League. De van PEC Zwolle gehuurde spits durft nog niet uit te spreken dat de Nijmegenaren de titel gaan winnen.

  "Ik ben hier naartoe gekomen om te promoveren, mooi dat ik met mijn goals mijn steentje bij kan dragen", zegt Achahbar tegen Voetbal International. "Ik ga niet roepen dat we aan het einde van de rit wel even kampioen zijn. Ik herinner me Dries Mertens in zijn PSV-tijd die dat altijd riep. Als het niet lukt, krijg ik het te horen."

  "Maar NEC is wel Eredivisie-waardig natuurlijk", voegt de opgeleefde Achahbar daaraan toe. "In alles, dat is duidelijk. De club heeft een slecht seizoen gehad, maar dat is nu vergeten. Eigenlijk zat NEC in hetzelfde schuitje als ik. Ik heb een matig seizoen bij PEC Zwolle gehad en ben hier met blessures gestart. Revanche nemen is het doel."

  Plaats een reactie

  Aal +22128
  dinsdag 16 januari 2018 om 10:43
  Handig zo'n dag na een 3-0 op je flikker krijgen van Oss......
  Vind ik leuk
  RtdDub +13612
  dinsdag 16 januari 2018 om 11:07
  Beetje lullig, ja.
  Maar boel lag al bij de drukkerij toen die 3-0 gespeeld werd, vermoed ik.
  Vind ik leuk
  Rodajc +14685
  dinsdag 16 januari 2018 om 10:59
  Geloof toch dat op deze manier Fortuna meer kans maakt, stuk stabieler dan NEC
  Vind ik leuk
  Uncle Fester +2055
  dinsdag 16 januari 2018 om 12:18
  Ze passen inderdaad goed bij elkaar: wisselvallig is de juiste benaming.Denk dat het wel eens een heel spannende titelrace zou kunnen worden, waarbij de kraker op 23 februari te vroeg komt om beslissend te kunnen zijn.

  Wat Fortuna voor heeft op NEC is dat die ploeg wedstrijden waarin het niet loopt over het algemeen wél wint. Mentaal en als team hebben ze een stapje voor.

  Natuurlijk heeft NEC (veel) meer geld en meer kwaliteit, vooral in de breedte van de selectie zie je dat terug. NEC blijft favoriet, maar Fortuna zou ook 'zomaar' kampioen kunnen worden.
  Vind ik leuk
  Butsbal +15270
  dinsdag 16 januari 2018 om 12:20
  Mertens riep dat altijd ja. 1 keer per ongeluk flapte hij dat eruit. Dichtgenaaide
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws